Cari Blog Ini

23 Februari 2015

Fewh...! Dah Settle Satu Stage

Assalamu'alaikum,

Alhamdulillah. usai sudah satu peringkat. Dek kerana ada pemeringkatan dua kali macam minyak seri murni. Aku sekarang berada di tengah antara dua peringkat tu. Orang cakap masa ni masa untuk kita pening-pening lalat. Orang cakap la... Apa-apa pun, aku harap semuanya berjalan lancar.

Hmmmm.. need to list and classify. Which one should come first. Perhaps, I must settle all the larger portions first before taking all the not-so-important-but-still-important things later. InsyaAllah.


Maka, bermulalah kisah memenuhkan tanda di check list.... Jumpa lagi.

2 ulasan:

  1. phewiitt..bagi gambo byk2 kt sini =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Urghhh...sorry...lambatnye saya reply komen sekarang. Geram nak aktif tapi tak boleh lagi. Jeles dengan semua geng bloggers!

      Padam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.