Cari Blog Ini

20 Jun 2012

Sepanjang Hari Belia Negara Peringkat Negeri Kelantan

Assalamu'alaikum...

Malam ni ada jugak can nak update blog nih. Tak banyak yang aku nak taipkan melainkan nak share2 pasal gambar sepanjang aku keluar untuk meninjau Hari Belia di perkarangan Masterskill hari tu. 
Sesampai je kitorang kat tapak acara, kitorang disambut oleh pasukan paraglider PDRM.

Haa... yang kat bawah ni pulak antara peserta yang mengambil bahgian dalam acara yang dipertandingkan pada hari tersebut. Tapi sambutan sebenarnye agak
hambar kerana dapat dilihat booth2 tak penuh dan pengunjung pulak kuarng. Mungkin sebab kepanasan kot...=P









Irdina, budak yang paling ceria hari tu. Mana taknya, baba die dah seminggu bizi. Banyak motor lak minggu lepas.






Ini pulak food Village jalan Pengkalan Chepa. Restoran ni menawarkan steambot secara pakej bufet yang agak murah dan best. Nak tahu tempat ni, emel ye..hehe

Korang nak tahu kenapa aku share tempat makan ni. Satu of kos la sebab makanan yang sedap, satunye seab aku lalu depan restoran ni mase on the way nak ke Airport PC. Teringat la pulak mase last reunion kenkawan sekolah rendah masa raya dulu.

Haa..dah sampai airport, dapat parking yang best terus kitorang cari makcik ni. Die ni jual rojak buah yang terbest kat sini taw!






Betul aku cakap kan?. Dah rasa?. hehe..




Untuk pengetahuan korang, sebenarnya airport ni menjadi tumpuan untuk orang sekitar meluangkan hujung minggu dorang sambil lepak2. Aku pon tak tahu kenapa, semenjak aku kecik2 lagi dah kene bawak jenjalan dan layan air kelapa kat sini oleh arwah datuk sebelah ayah aku.

Seronok lebih lak budak ni. Die tak tahu yang baba die tengah pujuk nak balik tu.
Haa...kan dah kecewa bile kne sumbat kat lam keta...huu

4 ulasan:

  1. salam, maaf bru ari ni sempat jenguk blog ni.. keep it up =)

    BalasPadam
  2. W'salam...ala..sy pon dah agak bz utk meng update post..intenet lak lem semacam...haih..

    BalasPadam
  3. Buah tu buat air liur ku meleleh~ siyes.

    BalasPadam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.