Cari Blog Ini

18 Julai 2017

Yamaha Y125ZR Movistar Limited Edition 2017


Alamak!

HLY buat hal lagi lah. Baru keluar NVX, sekarang keluar pula model Y125ZR Limited Edition dengan sticker Movistar. Dengarnya ini adalah keluaran 125 terakhir.

Syok juga pakej ni sebab termasuk parap nombor siri, sijil keaslian daripada kilang dan jugak cenderahati daripada HLY termasuklah sehelai kemeja-T. Geram pula!





Nak ke nak ni?

1 ulasan:

  1. Peminat motor dan yang mampu mesti tak lepaskan peluang ni...
    Apa salahnya kan asal jangan sampai membazir

    BalasPadam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.