Cari Blog Ini

24 Mei 2017

Nasi Ayam Signature KLCC

Baru pukul 11.30. Mata dah hilang fokus. Perut dah mula berirama. Tiba-tiba teringat this particular nasi ayam. Nasi ayam ni memang feveret KA kalau singgah KLCC.

KA selagi boleh akan cari ruang untuk makan nasi ayam ni kat Signature level 2 Suria KLCC. Tak tahu nak cakap macam mana, tapi rasa dia memang... mmmmmmph! Sup kosong dia ok, sambal dia KA paling suka. KA paling suka kepak BBQ sebab kulit dia rangup dan smokey. Fuh... betul lapar dah KA sekarang ni.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.