Cari Blog Ini

18 Februari 2017

Best Blogger Apps for iPhone

Terketar-ketar jari nak memulakan penulisan kali ini. Padan muka kau KA sebab tinggalkan blog ni lama sangat. Guna lagi alasan cliche 'sibuk' tu.


Nak buat macam mana, memang sibuk sungguh! Lagi satu, sebelum ni KA pakai android phone dan memang ada apps Blogger or Bloggeroid yang sangat membantu blogger on the go macam KA ni. Tapi semenjak berhijrah menjadi hijabista... eh berhijrah ke mesin daripada Apple Inc. ni. Baru KA sadar yang apps Blogger dah tak ada dalam Apps Store! Zubake betul....

Lepastu KA dah guna bermacam apps lain termasuk lah Blogo yang KA tengah guna ni. Masalahnya, bila nak buat post yang ada gambar, tak ndaknya dia upload secara sukses. Save pon idak. Tambah lagi stress.

Harap-harap pos kali ni lepas lah sebab KA siap tukar template blog dah.

Korang yang baca post ni tolong lah share cara terbaik korang blogging kalau guna iPhone. Wordpress ada pulak. Forum-forum cakap sebab Google tak sebulu dengan Apple. Childish betei!

Tolong ya!

2 ulasan:

  1. Cantiklah blog templete mcm ni ...tapi hakak tak tau tukar jadinya guna ajelah apa yg ada.
    Tak de iphone KA.... masih setia dengan Android...Ini pun atas ihsan suami yg belikan haha

    BalasPadam
  2. Saya pon gugel je tips nak comelkan blog ni. Tapi yang penting akak banyak artikel dan banyak bahan. tu main ingredient dia. heee

    BalasPadam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.