Cari Blog Ini

18 Ogos 2015

Deen Burger Bakar - Cawangan Uptown Batu Muda

Assalamu'alaikum.

Post ni post sapot member-member. Kawan-kawan aku Fuad, Syuk dan Jenal baru bukak satu lagi cawangan Deen Burger Bakar yang famous kat Tampin tu di tapak Uptown Batu Muda.

Burger dia not bad geng. Kena yang mozarella, tak pun yang ade bacon tu. Peh...meleleh! Lamb pon ade. Burger dia pon bagak-bagak siul. Jemput la ye.

Map macam dalam gambar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.