Cari Blog Ini

12 September 2014

Jumaat

Assalamu'alaikum,

Jumaat dah sampai penghujung. Langsung menunjukkan habis sudah satu minggu bekerja lagi. Hari ini juga last day untuk adik-adik yang bersekolah sebelum cuti untuk penggal kedua. Bagi yang punya rencana sepanjang hujung minggu ini, confirm tak sabar nak tunggu esok kan? Bagi yang pisang macam saya, hujung minggu ke tak, sama je. Yang penting, esok tak payah masuk ofis... Weehu! Selebihnya, bangun tidur esok baru nak plan. So, kita tunggu hari selepas esok la kot-kot ada ceghita best kat sini walaupun peratusnya tak besar.

Selepas Jumaat dari Surau KLCC



20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Betul..ramai sungguh sangat memang pon jugak hadoi! :P

      Padam
  2. wahhhh Alhamdulillah ramainye pergi solat jumaat kat surau KLCC :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..die baru buat dua tiga tahun kebelakangan ni je.. sebab Masjid Assyakirin KLCC Park selalu penuh sampai melimpah.. Tapi nak lagi best kalau speaker khutbah dan azan dan solat dia hala kat seluruh KLCC..mesti rasa cam Timur Tengah je.. huu

      Padam
  3. Alhamdulilah...ramai betul yg pergi solat jumaat..
    btw, selamat berhujung minggu lah ye..
    sy kat sjohor ni, hari ahad kerja.. hari jumaat n sabtu cuti...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi best... Jumaat boleh baca AlQuran banyak2 :)

      Padam
  4. Tu diaa aihh..ramai bebenau orang dari surau klcc. Syukur alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Kat belakang saya masa saya amek gambar ni pon laaagi ramai. Tangga ada dua, jemaah ramai..

      Padam
  5. Baguskan bila ade solat jumaat kat sini.....

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Eh, tak lah.. saya staff kontraktor petronas je :P

      Padam
  7. ramainya.!! alhmdulillah..sejuk mta memndang..hehe..

    BalasPadam
  8. naik tngga... lif xde? haha...--> soalan pemalas exercise

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada..tapi staff boleh r guna.. haha
      Ape malas nak eksesais ni..! -_-"

      Padam
  9. Cantik pulak bila tengok orang bersusun je menuruni tangga .. ramai juga dari surau tu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi cantik bila kita tahu ramai dari masjid / surau :)

      Padam
  10. Kelas gitu, solat jumaat kt KLCC :P
    Kalau ramai sangat buat saff baru dekat luar KLCC, outdoor sikit kan? >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. sebenarnya dekat area tangga ni pon dah excluded dari ruang solat..

      Padam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.