Cari Blog Ini

02 Ogos 2013

Ini Baru Betul Nostalgia

Assalamu'alaikum,

                         

Gambar lama diambil fotonya menggunakan kamera telefon bimbit kalau tak silap. Si Matyi lah tukang upload ke fesbuk nya tadi. Teringat pulak kat arwah Chek dan Tok Ayah. Gambar mak, ayah, matyi dan aku masa dulu-dulu :')

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Banyak lagi kat rumah kat kampung. Will share it later insyaAllah :)

      Padam
  2. Nampak nostalgic sgt, tuan blog yang mana satu ea...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang tersengih itulah hamba..nakal dari kecil sampai ke tua..haha

      Padam
  3. Balasan
    1. Tahu takpa.. Dekat pantai cahaya bulan ni.. Ni mesti dalam tahun 1992 or 1993

      Padam
  4. Balasan
    1. Mak cakap, gambar ni lepas saya buli adik saya..ahaha

      Padam
  5. Nostalgia yang mengimbau kenangan manis.

    BalasPadam

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.