Cari Blog Ini

24 Januari 2015

Pa Cita?

Assalamu'alaikum adik kakak semua!

Hujung minggu dan hujung bulan. Bosan plus poket tembus. Kamu kamu kamu dan kamu buat apa? Nasib la next week ade program gotong royong kat Kelantan anjuran UZMA - ANSARA (boleh search FB dorang), kalau tak...hmmm mesti bosan lagi.

Duk berkira-kira. Rupanya dah agak lamau aku tak buat aktiviti hujung mggu di luar KL. Rindu pulak. Tapi apakan daya. So, hujung minggu ni aku harap cepat berlalu.

Hari ni, satu-satunya aktivitas yang aku buat.. Kemas rumah bujang.. Dan makan cendol dan rojak kat Taman Tasik Titiwangsa. Pastu terus balik..lemau betul. Tak sabar nak kawen pon ada gak ni... Boleh aku heret beliau jenjalan sama.
Korang pa cita?




2 ulasan:

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.