Cari Blog Ini

11 Mei 2013

Pagi di Tanjung Malim

Assalamu'alaikum seme2..

Well, bangun pagi lepas subuh tadi dah terus gerak datang Tanjung Malim. Teman member aku si Acad tu datang hantar zaujah die yang ada seminar. Seminar ni untuk program master die.

Dan sekarang ni aku dengan Acad dalam pengembaraan mencari kedai makan. Nak breakfast dulu sebelum memulakan misi ke Sabak Bernam..nak memburu ikan! Huu.. Tapi sebelum tu kene cari kedai pancing dan isi minyak dulu. Maklum la, kami-kami ni tak kenal sangat jalan area sini..kira bekal kot-kot sesat la ennn..

Okay lah..nanti dapat ikan aku post. Kalau tak dapat aku senyap..haha.

Wassalam!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.